Nahřívací polštářek z třešňových pecek - Skřítek
Nahřívací/chladící polštářek z třešňových pecek.
Kategorie: | Nahřívací polštářek |
---|---|
Náplň: | třešňové pecky |
Materiál pytlíku s peckami: | 100% bavlna |
Materiál potahu: | 100% bavlna |
Rozměr: | 12 x 26 cm |
Hmotnost náplně: | 420 g |
Nahřívací polštářky se staly nedílnou součástí našich masáží a rozhodli jsme se o ně podělit i s Vámi, aby mohly rozdávat radost a svůj záměr i mimo prostory naší masérny.
Nahřívacím polštářkem naplněným třešňovými peckami můžete prohřát a uvolnit jakákoli bolavá místa na svém těle. Mají schopnost nahromadit teplo, a to poté předávat dále na místo, kam si polštářek přiložíte. Tyto vlastnosti ocení bolavé klouby, svaly anebo Vám mohou pomoci během menstruačních křečích či bolestech břicha. Sypké třešňové pecky v polštářku se přizpůsobí různým tvarům těla, a tak je jejich uplatnění opravdu široké. Velkou výhodou je, že teplota polštářku nikdy neklesne pod teplotu nahřívaného těla. Do polštářku Skřítek dáváme více jak 400 gramů třešňových peciček a to z důvodu udržení dlouhé doby výhřevnosti. K jeho nahřátí Vám stačí pár minut v mikrovlnné troubě, a tak ho můžete mít kdykoliv připravený po ruce. Můžete ho používat během práce v kanceláři, doma u televize anebo zachumlaní v posteli.
Polštářek se skládá ze dvou částí. Pytlíku s pecičkami a bavlněného potahu, který se dá měnit. Výhodou je tedy snadná údržba polštářku a navíc můžete měnit obal podle své nálady :)
Nachlazením polštářku v mrazáku můžete využít i jako chladivý obklad na otoky, štípance, výrony apod.
Nahřívací polštářek je cenným pomocníkem pro každý den a pro kohokoliv, kdo má unavené tělo, mysl a nebo se jen rád rozmazluje teplem.
Polštářky jsou šité a plněné ručně. Každý obal má své pomazlené ozdobné lemování a tak je každý jednotlivý polštářek originálem.
Jak polštářek používat?
Nahřívání v mikrovlnné troubě:
- Polštářek nahřívejte pouze ve vyčištěné troubě, která je bez nečistot, nebo mastnot aby nedošlo k poškození polštářku například z důvodu připálení
- Ujistěte se, že máte správně nastavený příkon a nejsou zapnuty některé přídavné funkce jako je například gril
- Polštářek umístěte tak, aby se nedotýkal stěn trouby
- Nahřívejte 1,5 – 3 minut na výkon 700 W. Polštářek má být příjemně teplý, ne horký!
- Polštářek může nahřívat pouze dospělá, zodpovědná osoba.
- Před přiložením na tělo vždy zkontrolujte teplotu polštářku!
Nahřívání v klasické nebo horkovzdušné troubě:
- Nahřejte troubu na teplotu 100°C.
- Polštářek vložte do vhodné čisté nádoby bez nečistot, mastnot a nahřívejte po dobu 8 minut
- Polštářek může nahřívat pouze dospělá, zodpovědná osoba
- Před přiložením na tělo, vždy zkontrolujte teplotu polštářku!
Chlazení:
- Polštářek před vložením do lednice či mrazáku vložte například do čistého igelitového sáčku či misky
- Ponechte v lednici či mrazáku tak dlouho, dokud nedosáhne Vámi požadované teploty
- Před přiložením na tělo, vždy zkontrolujte teplotu polštářku!
Praní a skladování:
- Obal pytlíku s pecičkami se může prát v pračce při teplotě 30°C.
- Pytlíky s třešňovými peckami se mohou v případě potřeby prát při teplotě 30°C. Doporučujeme prát v ruce za použití ekologického prostředku. Při praní v automatické pračce je potřeba výrobek vložit do sáčku určeného pro praní jemného prádla. Po vyprání pytlíku s pecičkami jej rychle a pečlivě usušte, aby nedošlo k plesnivění pecek
- Pravidelně také kontrolujte neporušenost švů pytlíku
- Pokud dojte k poškození polštářku, nebo jeho náplně, výrobek už nepoužívejte
- Skladujte na suchém a větraném místě
- Vyrobeno s láskou v jižních Čechách
Jak udržet pecičky v dobrém stavu
Třešňové pecky v polštářku můžeme ohrozit jen spálením a přesušením. Věnujte pozornost doporučenému času nahřívání. Nepřesahujte jej a znovu polštářek nahřívejte až po jeho zchladnutí. Vysušení peciček ovlivňuje hřejivé schopnosti polštářku. Stačí, když polštářek čas od času pokropíte pár kapkami vody, například rozprašovačem vody.
Třešňové pecky, které do polštářků používáme, nakupujeme důkladně vyčištěné a vysušené bez použití chemikálií.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.